Aktualizace odkazů a něco málo změn a povídání

14.02.2016 21:49

 

Po delší době jsem se dostala k tomu, abych provedla menší údržbu na našich stránkách.

 

Aktualizovány byly především odkazy na aktuální tabulku pro únor a na předchozí, která byla vedena od 25/11.

Novinkou ve statistice je tzv. Black list, na kterém se ocitnou ti, co v případě potřeby klubu, kdy je vedením klubu žádáno o větší aktivitu, neujedou potřebný limit pro KM, dle pravidel klubu. Na základě toho byla i upravena pravidla v odstavci Sankce za nesplněné povinné MB.

 

Byly doplněny výsledky -  umístění v KM za leden a nově i za únor.  V KM si od nového roku vedeme velmi dobře. Za lednových 10 KM jsme měli hned 8 zlatých titulů a jen 2 stříbrné. Na třetím místě jsme se neumístili ani jednou. V únoru si také vedeme velmi dobře, 3x umístění na 1. místě a dnes nám první místo uteklo o pouhých 1041 MB. Úžasný finiš a proto velké poděkování všem, co se zapojili a použili veškeré možné prostředky k tomu, abychom soupeře porazili. Ti nám následně poslali poděkování, které aktuálně prochází cenzurou u kapitána :D

 

Náš tým se také trochu pozměnil, v sekci Náš tým je již aktualizováno, ale ve fotogalerii až někdy příště, to samé v přírůstcích i odchodech.

Kdo se ve fotogalerii nenajde, případně bude chtít "přefotit", dejte info, zajistíme.

 

Časově budu v následujících dnech ještě více vytížená, tak mějte prosím strpení, pokud nebude něco v pořádku, budu se snažit napravit hned, jak nějaký ten čas najdu.

 

Určitě tu chatujte, zanechávejte vzkazy v Knize návštěv, ať máme z čeho čerpat.

Stále platí inzerát z úvodní stránky :-)

 

a že je toho Valentýna.......... mějte se rádi (nejen dnes)