Postřehy a doporučení pro hraní Denní ligy

11.01.2016 21:23

 

Autora tohoto příspěvku na přání nejmenuji (kdo ví - nepoví)

 

Tož takhle:

Univerzální návod na ligu samozřejmě neexistuje. Na vítězství už vůbec ne. Ale je možné se pravidelně umisťovat do 5. místa, což vám zajistí daleko vyšší příjmy, než jaké máte z centra. Berte to jen jako postřehy a zkušenosti podpořené tím, že když už ligu jedu, z min. 95% se umístím do 5.

 

1. Je potřeba se dobře orientovat v soupeřích ve svém levelu – velmi snadno pak už při pohledu na rozlosování ligy odhadnete, kdo ligu pojede (důležité je sledovat i zapnuté benefity!) a často poznáte i lidi, kteří ligu vůbec nejezdí. Ligu z 90% jezdí stále ti samí lidé. Výjimky opravdu výjimečně...


2. S tím souvisí fakt, že můžete úplně vypustit booty, které vám do ligy nalosují(hráči na dně tabulky, nejde rozkliknout jméno). Tito ligu vůbec nejezdí a můžete si je nechat úplně na konec, nebo na druhý den.


3. Tady je potřeba si říct, že pokud známé firmy nejste schopni ani naživo porážet, nemusíte ligu vůbec jezdit – jste prostě bez šance a měli jste posílat do centra míň peněz při jeho stavbě :-)


4. Bez benefitu to opravdu nejde. Třeba já jsem schopný bez benefitu porazit většinu soupeřů, kteří si i ten benefit zapnou, ale je mi to v lize naprosto k ničemu. Pokud si benefit zapnete, soupeři s vámi pravděpodobněji budou hrát naživo, čímž nestihnou ligu odehrát tak rychle. Proto je můžou mezitím přepálit ostatní hráči a tím vám pomoci. Může se to zdát jako prkotina, ale je to fakt důležité!!!


5. Základ úspěchu je ale v pořadí, v jakém budete ty známé firmy vyzývat. Ligu začínat je samozřejmě chyba. Vyzvat jako prvního hráče, který po několika závodech vede, je chyba. Nechte se klidně porazit. Je to často hodně o nervech. Ideální je počkat si, až min 2-3 hráči vyhrají v lize nějaký závod. V tuto chvíli je možné začít hrát. Nevyzývat prvního – toho za vás buď sejmou minimálně 2 jiní, nebo má takové atributy, že se nikdo nechytí. Začněte druhým nebo třetím. Jakmile vyhrajete první závod, okamžitě vyzvat dalšího v pořadí. Tím máte 2 výhry s lidmi, kteří se snaži ligu jet. Dál už je to hodně o rychlosti a štěstí, ale dá se říct, že pokud ligu nejede najednou 10 lidí(to je pak vyloženě loterie), máte položený základ úspěchu.


6. Pozor na týmové kolegy známých firem! Pokud máte odjety závody s hlavními soupeři, okamžitě sejměte jejich týmové kolegy. Zejména v případech, kdy jste je porazili. Vidíte, jak je důležité mít o těch lidech přehled? Několikrát se mi stalo, že jsem si nevšimnul týmové vazby a přišel tím o lepší umístění.

Berte to opravdu jen jako soubor základních pravidel. Budu rád pokud další lidé s úspěchy z ligy, těchto pár bodů doplní, upraví, opraví atd.    

 

Pro autora:
 
Za mě a určitě i za ostatní, kteří ligu hrají podobně jak já, velké díky! 
PS: je možná reklamace? :D